Afdrukken

Het is zaterdagochtend, je bent onderweg met je kind naar SV Odijk. Je geniet van de geur van het gras en de kleedkamer en begint automatisch te pielen met de reserveballen. Langs de lijn is het gezellig bijpraten met de andere voetbalvaders en -moeders. Het blijkt dat meerdere ouders een gemeenschappelijke deler hebben: gewoon zin om met elkaar lekker een balletje te trappen. Zonder verplichtingen en met een open kantine.

Sinds vorig jaar heeft een flink aantal vaders en moeders, met en zonder voetbalverleden, de stoute voetbalschoenen aangetrokken. Iedere vrijdag om 20.00 uur, in weer en wind, vliegen we vol jeugdige overmoed over het veld. Het 35+ team is geboren. Het plezier druipt er vanaf. Leerpuntjes waren wel dat goed voetbalschoeisel erg belangrijk is en dat ook 35+ zich moet warmlopen. Ander leerpunt is dat iedereen onderdeel is van het succes. Een grote opkomst betekent grotere teams, leuker voetbal en meer gezelligheid in de kantine.

Vanaf vrijdag 24 januari 2020 om 20.00 uur gaat ons seizoen weer van start. Iedereen met interesse mag op vrijdag komen kijken en/of meedoen. Je kunt ook aan de club doorgeven dat je interesse hebt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zij zorgen ervoor dat je in de veteranen app-groep wordt opgenomen.

Teamleider 35+: Maurice Wensing

20191011 210525