Afdrukken

Vanwege de Coronacrisis kon de Klaverjascompetitie van SV Odijk, welke loopt van september tot mei, niet door gaan. Elk jaar in mei is er ook een grootse prijsuitreiking. Dit jaar waren dat 45 prijswinnaars! Omdat in september het nieuwe seizoen nog niet kan starten, zijn Roel, Lianda en Carin van de Klaverjascommissie de afgelopen weken op pad gegaan om ervoor te zorgen dat toch iedereen nog een prijs in ontvangst kon nemen. 45 cadeaubonnen van plaatselijke ondernemers e.o. zijn er uitgedeeld (van de slager, poelier, slijterij en een aantal restaurants).

De 1e prijs ging naar een deelnemer uit Houten, de heer A. Piek, de 2e prijs was voor de heer H. Linnenbank en de 3e prijs voor mevrouw R. Peek, beiden uit Odijk. Voor veel deelnemers was het een aangename verrassing dat wij de prijzen persoonlijk uit kwamen delen. Dit moest natuurlijk Corona-proof dus wij hebben vaak nee moeten zeggen tegen het aanbod van een kopje koffie.

Iedereen hoopt gauw weer gewoon elke maandagavond een kaartje te mogen leggen. Voor velen is de wereld een heel stuk kleiner geworden nu dit soort activiteiten niet meer mogelijk zijn. Zodra de mogelijkheden zich voordoen dat we weer iets mogen organiseren, zullen wij van de Klaverjascommissie er alles aan doen om dit mogelijk te maken. Houd de berichtgeving in de plaatselijke kranten en de website van SV Odijk in de gaten.

Hopelijk tot gauw weer, hartelijke groeten van de Klaverjascommissie en blijf gezond!