Hieronder vind je een selectie van de meest gestelde vragen over de SV Odijk-pas / SV Odijk- betaalapp. Staat je vraag er niet tussen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Wat is mijn voordeel als ik betaal met de SV Odijk-pas? Wanneer je betaalt met de SV-Odijk-pas krijg je 3% korting op elke bestelling!
  • Hoe kom ik aan de SV Odijk-pas? Deze koop je voor € 5,- aan de bar in onze kantine. Deze € 5,- dient tevens als borg wat je terugkrijgt als je de pas weer inlevert. Inlevering dien je te melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Hoe waardeer ik mijn SV Odijk-pas op via de kassa? Klik hier.
  • Hoe waardeer ik mijn SV Odijk-pas op via Mijn KNIP Online? Klik hier.
  • Hoe download ik de SV Odijk-betaalapp? Klik hier.
  • Hoe koppel ik mijn SV Odijk-pas aan mijn SV Odijk-betaalapp? Klik hier.
  • Hoe activeer ik de SV Odijk-betaalapp zonder eerst een pas te kopen? Zoek op KNIP in de App Store of Google Playstore. Download de app. Volg vervolgens deze stappen: klik hier. Gebruik KNIP-code: SV Odijk.
  • Hoe gebruik ik mijn SV Odijk-betaalapp? Klik hier.
  • Hoe betaal ik met mijn SV Odijk-betaalapp? Klik hier.
  • Hoe koppel ik naast mijn eigen rekening de rekening van mijn kinderen/ team aan de SV Odijk-betaalapp? Klik hier.
  • Wat doe ik als ik mijn clubcard kwijt ben en eventueel daarna weer heb teruggevonden? Klik hier.
  • Waar vraag ik een nieuwe clubcard aan als ik hem verloren ben? Stuur een bericht naar secretaris@sv-odijk.nl. Voor € 5,- kun je hier een nieuwe pas aanvragen. Het is ook mogelijk om te betalen met de SV Odijk-betaalapp. App is kosteloos te downloaden in de App Store of Google Playstore.