JO10-1

23 mrt. 10:15 Odijk JO10-1 VVIJ JO10-5
6 apr. 10:30 Delta Sports JO10-5M Odijk JO10-1
13 apr. 10:00 Odijk JO10-1 IJFC JO10-3

Na een spannende beker-wedstrijd tegen Kampong (1e klasse) heeft het team van Odijk JO10-1 de winst naar zich toe getrokken.

Waar het in de eerste helft alle kanten op ging en het nog niet duidelijk was welk team er met de winst vandoor zou gaan, werd het verschil in de 2e helft gemaakt.

Odijk begon erg afwachtend en defensief waardoor ze steeds verder naar eigen goal werden gedrongen. Een doelpunt van Kampong kon dan ook niet uitblijven.

Dit deed onze jongens wakker schudden. Langzaam kwamen ze steeds beter in de wedstrijd, werd er goed samen gespeeld en kwam er weer plezier in het spel. Uiteindelijk gingen ze met 3-3 de rust in.

Doordat Kampong de 2e helft meer op de aanval ging spelen, kreeg Odijk voorin ruimte en kansen. Al gauw liep de score op en werd de eindstand op 4-7 gezet.

Het was een sportieve en attractieve wedstrijd. Plezier in het veld en langs de lijn.

Voetbal zoals voetbal hoort te zijn!

Na een zeer spannende strijd is het de jongens van SV Odijk JO10-1 gelukt om de bekerwedstrijd tegen DEV Doorn in het voordeel van de thuisploeg te beslechten. Odijk begon aarzelend tegen deze, technisch, sterke tegenstander. Onze jongens waren nerveus en merkten al vlug dat dit geen makkelijke wedstrijd zou gaan worden. Toch kwam Odijk halverwege de eerste helft, een beetje tegen de verhouding in, op voorsprong.

Nog voor de rust maakten de jongens van Doorn echter gelijk en kwamen daarna zelfs op voorsprong. Na de ranja en een stukje fruit werd er gelukkig 2-2 gescoord en ging het lange tijd gelijk op. Het was nagelbijten voor de toeschouwers.

Vlak voor het einde van de wedstrijd maakte Doorn er 2-3 van en gingen de koppies van Odijk enigszins hangen. Maar toch hervonden ze de motivatie en zetten nog een keer een krachtige aanval in, hetgeen resulteerde in een doelpunt.

Dit wakkerde de strijdlust van JO10-1 dusdanig aan dat ze in de laatste minuut nogmaals wisten te scoren en er alsnog met de winst (4-3) vandoor werd gegaan. Een mooi resultaat en een goede les voor de mannen dat de wedstrijd pas over is als het laatste signaal geklonken heeft.