JO9-1

Stand

Nr. Team GW W G V P V - T

Uitslagen

Datum Thuisteam Uitslag Uitteam

Programma

Datum Aanvangstijd Thuisteam Uitteam Scheidsrechter

 

 

 

 

Een vooraanstaand persoon binnen SV Odijk vroeg mij of ik een stukje wilde schrijven over ons team.

Normaal ben ik niet zo snel met reageren via de app, maar voor ik het wist had ik op verzenden gedrukt met de boodschap: ”Dat doe ik graag!”. 

Ons team bestaat uit de volgende spelers: Jayden, Benjamin, Xander, Dylano, Mats, Wieger, Seth en Tycho.

De begeleiding bestaat uit: Jeroen Balk (trainer op maandag), Walter Wiedeman (trainer op woensdag), Menno Bos (coach) en niet te vergeten, zeer betrokken ouders.

Wij zijn dit seizoen begonnen met 8 spitsen. Op zich niet verkeerd zou je zeggen, maar in het moderne voetbal toch iets te modern. Naarmate het seizoen vorderde heeft iedere speler op elke denkbare positie gespeeld. Zeer goed voor de ontwikkeling en mooi om te zien hoe eenieder daar mee omgaat. Heel geleidelijk wordt duidelijk welke positie het beste bij iemand past. Wat overigens niet wil zeggen dat dit een vaststaand feit is. Jongens van deze leeftijd moeten en kunnen alles nog ontdekken.

Zowel in de competitie als in de beker gaat het erg goed. In de bekercompetitie staan we in de 1/8 finale op woensdag 23-5-2018 tegen Candia ’66 uit Rhenen. Een superprestatie natuurlijk en hopelijk komen we weer een ronde verder.

Plezier en sportiviteit staat voorop. Misschien een cliché, maar iemand laten groeien op sociaal en emotioneel gebied, daar doen wij het voor met zijn allen. Coachen in de zone van naaste ontwikkeling zoals dat heet. Met andere woorden: “Je moet niet proberen om van een spits een keeper te maken en vice versa”.

Ik kijk nu al terug op een geslaagd seizoen en hoop dat ik dat na volgend seizoen weer kan doen.

Menno Bos

PHOTO JO9 1